Judo nyheder‎ > ‎

Stævneresultat: UT i Køge den 25/9 2011

indsendt 25. sep. 2011 08.24 af Holbæk Judo

Der er afholdt ungdomsturnering i Køge Judoklub. Til stævnet deltog ca. 100 personer, hvor Holbæk deltog med 8 kæmpere.

I dag havde vi  2 judokaer, som skulle kæmpe første gang: Benjamin og Silke.

Benjamin: 1. kamp var ret lige, men Benjamin måtte desværre se sig besejret med Ippon på kast. 2. kamp taber Benjamin efterat have fået 2 x shido for passivitet. Ærgeligt for Benjamin var godt med i denne kamp. 3. og 4. var desværre en hurtig omgang, hvor Benjamin taber begge kampe med ippon.

Silke: I første kamp kommer Silke godt fra start, men angriber som lillebror ikke. Hun får derfor en shido – heldigvis får modstanderen også en. Silke kommer derefter foran med yoku på kast, får modstanderen i holdegreb, men kan desværre ikke holde fast. Silke vinder derved sin første kamp på yoku. Den 2. og 3. kamp vinder Silke på stærke holdegreb og den første guldmedalje er i hus!

Christoffer: Christoffeh har i dag 4 kampe, men desværre taber han dem alle, hvor nogle er på kast, de andre på holdegreb.

Tobias: 2 kampe kunne det blive til idag, men desværre taber Tobias begge.

Victor: Victor havde 3 kampe, som han alle vinder: en kamp vindes på kast og 2 på holdegreb og vinder derved en meget flot guldmedalje.

 Vitus: 1. kamp var en meget lige affære: Vitus kommer bagud på yoku (kast) efter 1½ minut, men modstanderen får heldigvis 2 x shido, så det kommer tila t stå lige. Kampen går i golden score, hvor Vitus vinder kampen på holdegreb. De næste 3 kampe taber Vitus desværre, for han kom aldrig helt igang. Vitus vinder klubbens første bronche.

Nichlas: Vinder stærk begge sine kampe og inkasserer en guldmedalje.

Hussein: Havde 4 kampe. Den første var meget lige men tabes efter golden score. 2. og 3. kamp vinder Hussein flot på ippon efter nogle rigtig gode forsøg i begge kampe. 4. kamp taber Hussein desværre med yoku med kun 15 sekunder igen, men bronchemedaljen er hjemme.

Alt ialt: Alle kæmpede flot, men vi måtte se os besejret i nogle kampe som vi nok normalt ville vinde. Men sådan går det ind imellem – og nu var dette stævne jo sæsonens første.  Så det tegner godt for sæsonen.

Du kan se billeder fra stævnet HER.


Comments