Judo nyheder‎ > ‎

Stævneresultat: Gladsaxe Judo Games den 1/10 2011

indsendt 2. okt. 2011 01.35 af Holbæk Judo   [ opdateret 2. okt. 2011 10.58 ]

Benjamin (-30 kg. Kat. B): Benjamins 2. stævne nogensinde. Vi havde lavet en aftale om at Benjamin ikke måtte lade sig slå ud af nederlag og/eller shidoer, så vi var meget spændte på at se hvordan dette stævne skulle gå.

Kamp nr. 1: En hurtig kamp som Benjamin taber med ippon da hans modstander kaster ham. Benjamin lader modstanderen angribe først, men der er Benjamins lille erfaring der er skyld i det. Det skal nok blive bedre med noget mere træning.
Kamp nr. 2: I denne kamp kommer Benjamin noget bedre fra start, men desværre kommer modstanderen i et stærkt holdegreb som Benjamin ikke kan bryde.
Kamp nr. 3: I Benjamins sidste kamp skulle Benjamin møde en stærk svensker. Det blev desværre for Benjamin også en hurtig affære, da Benjamin kastes til ippon.

Men Benjamin fik ingen shidoer og Benjamin lod sig ikke gå på af at han tabte sine kampe – så selv om Benjamin tabte sine kampe, ja så fik han alligevel flere små sejre.Suraj (-35 kg. Kat B): Løb ind i svære 4 svære kampe da modstanderne var virkeligt gode.

Kamp nr. 1: Kommer hurtigt bagud på kast med yoko og ryger derefter i holdegreb som holdes tiden ud.
Kamp nr. 2: Suraj taber denne kamp hurtigt på et kast.
Kamp nr. 3: Kommer bagud på kast efter 10 sekunders kamp og modstanderen kommer derefter i holdegreb., hvor modstanderen scorer yoko. Suraj får brudt modstanderens ellers stærke greb, men desværre får han godt fat igen og holder tiden ud.
Kamp nr. 4: Kommer godt fra start og kommer med første angreb – desværre havde modstanderen luret Suraj for han modkastes til ippon.

 

Viktor (-35 lg. Kat A): Havde 2 puljekampe ved stævnet, så hvis Viktor skulle gå videre skulle han vinde mindst 1 kamp.

Kamp nr. 1: I første kamp møder Viktor en rigtig god svensker. Svenskeren kommer godt fra start med nogle gode angreb. Viktor glider flot af på hans angreb og analyserer kampen godt. Viktor har gode forsøg på Sase-tsurikomi-ashi og svenskeren varierer godt med forsøg på uchi-mata og drop-senionag´er. Efter ca. 3 minutter taber Viktor kampen på et stærkt kast fra svenskerens side. Flot at Viktor kunne kæmpe modstanderen så flot så længe,m for han var virkelig rutineret.
Kamp nr. 2: Anden kamp taber Viktor efter ca. 30 sekunders kamp på kast.

Allt i alt en god indsats af Viktor, for Victor fik virkelig kamp til stregen af sine modstandere som senere blev hhv. Guld- og sølvvindere.

Silke (+44 kg. Kat B): Silkes 2. stævne. Vi skulle se om Silke kunne følge op på sidste uges succes hvor hun vand en flot guldmedalje til sit allerførstestævne.

Kamp nr. 1: Silke møder en stor, stor tysk pige. Silke er simpelthen for lille til hende og hun bliver hurtigt besejret af tyskeren, der senere vinder guld.

Kamp nr. 2: Silke møder her en noget mindre tysker som Silke hurtigt får skovlen under: Silke kaster flot tyskeren i en flot O-soto-gari til ippon og sølvet er i hus.

Alt i alt igen en flot præstation af Silke som allerede viser stort overblik og god teknik på trods af hendes korte judokarriere.

 

Vitus (-45 kg. Kat A): Vitus fik 3 kampe ved dagens stævne.

Kamp nr. 1: Vitus kommer rimeligt fra start i første kamp mod en rigig god kending: Marcus, der stiller op for Amager ved dagens stævne. Det er tydeligt at Marcus og Vitus kender hinanden godt. Marcus indkasserer en shido for at have strakte arme og Vitus kommer derefter bedre ind på Marcus og scorer yoko på en god O-uchi-gari. Desværre for Vitus taber Vitus kampe ca. Et halvt minut senere da Marcus kaster Vitus i en flot Hara-Goshi.
Kamp nr. 2: Vitus lægger godt fra start og det er tydeligt han er rigtigt fokuseret på at ville vinde denne kamp. Efter ca. 10 sekunder kommer Vitus foran på waza-ari ved en flot Tei-otoshi og følger hurtigt op med et holdegreb som holdes tiden ud.
Kamp nr. 3: Vitus´ 3. modstander, der kom fra Sverige, var en noget lavere men stærkere modstander. Svenskeren kommer bedst fra start, hvor han holder Vitus fra at kunne komme til forsøg på kast. Svenskeren laver mange forsøg på drop seio-nage og Vitus har det tydeligt svært med den rutinerede modstander. Efter 3 minutter scorer svenskeren yoko og vinder derved kampen.

Alikan (-50 kg. Kat A): Alikan havde 2 kampe ved dagens stævne.

Kamp nr. 1: Modstanderen var en lille tæt fyr og Alikan har det svært ved at komme ind på ham. Men efter en tæt kamp vinder Alikan på  O-uchi-gari.
Kamp nr. 2: Denne sidste kamp ville afgøre guld og sølv, så Alikan var sat godt op til kampen. Alikan havde god erfaring med modstanderen, så planen var klar. Alikan dominerede kampen fuldstændigt og kaster modstanderen mange, mange gange. Vi var vist ikke helt enige med dommervurderingerne men efter at have kastet modstanderen flere gange vinder Alikan på ippon – dommeren havde vist lidt svært ikke at dømme den til sidst. Flot at Alikan ikke lod sig påvirke af dommerens vurderinger. Enige eller uenige: guldet er hjemme!

Tobias (-55 kg. Kat A): 4 kampe blev det til for Tobias:

Kamp nr. 1: Tobias kommer fint fra start – får godt greb og har flere gode forsøg. Desværre er Tobias uopmærksom et øjeblik og bliver kastet i O-uchi-gari som han derved taber kampen på. Ærgerligt.
Kamp nr. 2: I denne kamp møder Tobias en stærk, brunstribet kæmper fra Amager. Han har mange uhyggeligt gode forsøg på kast på Tobias og Tobias taber hurtigt bagud på waza-ari på 2 drop-seio-nager.
Kamp nr. 3: I Tobias´ 3. kamp er Tobias lidt stiv i det og kommer ikke fra start. Modstanderen har mange gode forsøg på drop-seio-nage. Tobias taber kampen efter modstanderen kaster i Tei-otoshi til waza-ari og derefter holder i holdegreb.
Kamp nr. 4: Modstanderen nok mere på Tobias´ niveau for Tobias kommer fint fra start. Tobias kommer hurtigt et et stærkt holdegreb, hvor modstanderen klapper af. Stærk!

 

Hussein (-66 kg. Kat A): Det var rutinerede modstandere som Hussein mødte ved dagens stævne:

Kamp nr. 1: Første kamp var mod en dygtig hollænder hvor Hussein absolut gør sit bedste, men taber på modkast.
Kamp nr. 2: Modstanderen var her Nichlas fra egen klub. Nichlas kommer foran på yoko efter ca. 20 sekunder, hvor Hussein er lidt afventende. Hussein har flere gode forsøg, men Nichals vinder den jævnbyrdige kamp.
Kamp nr. 3: Modstander en meget rutineret Andreas Krabhold fra Amager som Hussein taber kampen på kast
Kamp nr. 4: Jeg så desværre ikke denne kamp.

Nichlas (-66 kg. Kat A):

Egentlig var Nichlas tilmeldt i kategori B, men ville gerne prøve kræfter med A-gruppen – så det kom han til.

Kamp nr. 1: Nichlas vinder kampen efter 10 sek. På et flot kast
Kamp nr. 2: Modstanderen var her Hussein fra egen klub. Nichlas kommer foran på yoko efter ca. 20 sekunder, hvor Hussein er lidt afventende. Hussein har flere gode forsøg, men Nichals vinder den jævnbyrdige kamp.
Kamp nr. 3: Kaster sinmodstander hurtgt til waza-ari og vinder efter på holdegreb.
Kamp nr. 4: I den sidste puljekamp skulle Nichlas møde Andreas Krabhold fra Amager og de indkasserer hurtigt begge en shido for at være foroverbøjede. Nichlas har flere gode forsøg, men modstanderen kommer foran på modkast hvor han scorer yoko. Krabholm holder derefter Nichlas tiden ud i holdegreb. Men Nichlas er nu klar til semifinalen som puljens 2´er.
Semifinale: Modstanderen er en rutineret kæmper med brunfarvet bælte, men der skulle alligevel gå ca. 1½ min før Nichlas kommer bagud. Nichlas taber kort derefter kampen på en armlås. Bronzen er i hus! Men en god indsats af Nichlas, for modstanderen var virkelig god.

 

 

Samlet evaluering:

Alt ialt må vi være ærlige at sige at vi løb ind i stor modstand ved dagens stævne, for niveauet var noget højere end vi ser til f.eks. en ungdomsturngering. Omvendt må vi også sige at det er ved stævner som disse vi lærer noget, for hvis vi ikke gør tingene godt nok, så bliver vi straffet med det samme.
Dermed ikke sagt at vi gjorde en dårlig figur, for det gjorde vi kke, men jeg er sikker på vi næste gang gør det endnu bedre, for vi trænere fik en række hints og ideer til hvordan træningen skal samt sammensættes og optimeres, så vi næste gang gør det endnu bedre.

Men en sidste ting: Vi kører desværre stadig ikke til den aftalte tid, for vi venter stadig på de samme hver gang når vi skal køre fra klubben. Husk derfor at overholde køretidspunktet som står på diverse sedler og de mundtlige beskeder som I også får.


Billeder fra stævnet kan ses HER.


Næste stævne er ungdomsturnering i Ramløse den 30/10 2011 og der er sidste tilmelding til Lisbeth den 12/10 2011.

Comments