Judo nyheder‎ > ‎

Resultater fra Hillerød International Judo Cup

indsendt 28. nov. 2011 06.36 af Holbæk Judo

Der var igen mandefald ved deltagelsen til stævnet i denne weekend, hvor vi skulle en tur til Hillerød. Blot 2 ud af 6 tilmeldte dukkede op, det største frafald jeg har oplevet i min tid som instruktør i Holbæk.

Tobias og Nichlas gjorde sit bedste for at forsvare Holbæks ære og det gik fint:

 

Tobias fik 3 kampe ved stævnet:

1.    kamp er Tobias lidt afventende fra start, men kommer tilbage og en ret lige kamp. Tobias bliver kastet i en flot Uchi-mata som modstanderen får fyret af.

2.    kamp vinder Tobias suverænt efter blot 6-7 sekunder i en meget flot Sasae-tsurikomi-ashi: Tobias får perfekt greb og dominerer og ser åbningen og kaster. Sådan skal det bare gøres.

3.    kamp møder Tobias en 2.kyu. Tobias er igen lidt afventende og i et forsøg på at få kastet modstanderen, får han blokeret så meget for sig selv, at modstanderenm desværre let kunne kaste Tobias.  Alt ialt en OK dag for Tobias.

 

Nichlas fik 6 kampe ved stævnet, jeg ser dog ikke alle kampe, da Tobias og Nichlas kæmper samtidigt.:

1.    kamp vinder Nichlas over en islænding

2.    kamp taber Nichlas på kast til den senere guldvinder

3.    kamp vinder Nichlas på O-uchi-gari

4.    er mod danmarksmesteren – en rigitg svær kamp. Nichlas kommer bagud med waza-ari på kast, men holder modstanderen fra at kunne kaste yderligere. Nichlas gør et desperat forsøg på at kaste modstanderen – og det lykkedes rent faktisk!! Ipon til Nichlas på et flot liggende kast.

5.    kamp er seminfinale er mod en dygtig kæmper fra Amager. Nichlas har brugt mange kræfter og de er ved at slippe op nu. Modstanderen får lokket Nichlas frem og Nichlas kastes i en flot drop-seio-nage.

6.    kamp er bronchekampen mod en svensker. Det blev en meget lang og meget lige kamp. Begge kæmpere har mange gode forsøg, dog laver Nichlas de samme angreb og det har modstanderen luret. Den ordinære tid går uden scoringer og kampen går nu i  golden score, hvor Nichlas ikke har kræfter og koncentration tilbage. Nichlas taber på en yoko – men det kunne faktisk ligeså godt være gået til Nichlas´ side.

 

Alt ialt en god, lang dag med god judo – ærgeligt med de mange judokæmpere som ikke kom med til stævnet.

Comments