Judo nyheder‎ > ‎

Kampreferat fra pokalturneringen i Hundested

indsendt 27. jan. 2014 11.31 af Holbæk Judo
Kasper Bülow har skrevet et kampreferat fra pokalturneringen i hundested:

Lørdag d. 25/1 2014 var der pokalturnering i Hundested, hvor Daniel Abildgaard Nielsen, Michael Olsen, Hussain Hafedi, Mikkel Bülow og jeg (Kasper Bülow) deltog. De 5 kæmpere deltog i 3 forskellige vægtklasser i pokalturneringen; -73, -81 og -100 kg.

De 2 letteste kæmpere fra Holbæk var Michael Olsen og Hussain Hafedi, som begge deltog i -73 klassen.
Michael Olsen gjorde en nydelig figur i lørdagens hårde kampe, hvor det blev til 1 sejr og 3 nederlag. Det skal lige tilføjes, at i en af kampene tabte Michael kun med en yoko til en kæmper fra juniorlandsholdet!

Hussain Hafedi havde en meget hård dag på kontoret. Efter en stævnepause på 2 år syntes han, at det var på tide at prøve kræfter med en turnering igen. Desværre for Hussain var hans 65 kilo ikke nok til at matche de lidt større drenges fysik, og han måtte derfor forlade Hundested uden en eneste sejr i pokalturneringen.

De 2 næste drenge var mig (Kasper Bülow) og Daniel, som stillede op i -81. Daniel vandt 1 kamp og tabte 3.
Daniel kæmpede flot i de 3 første kampe med en masse varieret judo, men desværre pådrog han sig en skade, så han ikke kunne møde klubkammeraten Kasper Bülow i den sidste kamp. Så derfor blev det desværre til et automatisk nederlag i den sidste kamp for Daniel.

Den anden kæmper var mig (Kasper Bülow), som vandt 4 kampe ud af 4 mulige. Desværre vandt jeg den sidste uden kamp, da Daniel blev skadet.

Den sidste kæmper vi havde tilbage var Mikkel Bülow, som stillede op i den tungeste klasse. Mikkel havde kun 1 modstander – når der kun er én modstander, kæmper man bedst af 3 kampe – som han vandt over 2 gange med yoko tomoe nage til ippon.

Alt i alt en god weekend, hvor folk fik prøvet kræfter med nogle kæmpere, som man ikke kender fra den lokale dojo. Næste weekend drager størstedelen af os til Sverige, hvor vi kæmper Syd Cup 1 på lørdag d. 1/2.


Comments